1403/9/29
خبرنگار:
0
6810
کد خبر: 18415
چاپ

در هفته‌های پایانی نیم‌سال تحصیلی اول، برخی اخبار منتشرشده از سوی دانشگاه‌ها حاکی از تصمیم وزارت علوم برای مجازی کردن کلاس‌ها است.

 هفته گذشته بسیاری از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تهران، به دلیل مصوبه کارگروه اضطرار استان، تعطیل یا کلاس‌های خود را به صورت مجازی برگزار کردند. هرچند هنوز تصمیم قطعی برای تعطیلی یا ادامه مجازی‌سازی دانشگاه‌ها در روزهای آینده مشخص نشده، اما برخی دانشگاه‌ها تصمیم خود را گرفته‌اند.

تصمیم دانشگاه‌ها برای آموزش مجازی

دانشگاه شهید بهشتی شب گذشته اعلام کرد که کلاس‌های آموزشی از شنبه، اول دی‌ماه تا پایان نیم‌سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود. این دانشگاه علت این تصمیم را استناد به دستورالعمل وزارت علوم عنوان کرده است.

همچنین، دانشگاه تهران خواستار این شده است که اختیار تصمیم‌گیری درباره مجازی‌سازی آموزش‌ها به صورت هفتگی به خود دانشگاه‌ها سپرده شود. به این ترتیب، اگر استانداری تهران روز شنبه دانشگاه‌ها را تعطیل اعلام کند، کلاس‌های کل هفته به شکل مجازی برگزار شوند.

اظهارات وزیر علوم

وزیر علوم نیز روز گذشته در اظهاراتی در حیاط دولت تأکید کرد:

«آموزش‌های مجازی ممنوع شده بود، اما به دلیل شرایط غیرقابل پیش‌بینی، به دانشگاه‌ها مجوز دادیم تا از ظرفیت آموزش‌های مجازی برای جبران کلاس‌های عقب‌مانده استفاده کنند. همه دانشگاه‌ها موظفند این ظرفیت را به کار گیرند.»

پایان حضوری شدن دانشگاه‌ها؟

با توجه به اینکه نیم‌سال تحصیلی دانشگاه‌های تهران تا ۲۰ دی‌ماه پایان می‌یابد، در صورت قطعی شدن تصمیم وزارت علوم، کلاس‌های دانشگاه‌ها در دی‌ماه عمدتاً به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

نگرانی‌ها درباره کیفیت آموزش

آخرین بار کلاس‌های دانشگاه‌ها در دوران شیوع کرونا به مدت دو سال مجازی برگزار شد که به گفته بسیاری از کارشناسان و اساتید، این موضوع باعث کاهش کیفیت آموزش شد. آن دوره با آغاز واکسیناسیون و تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا در فروردین ۱۴۰۱ پایان یافت و آموزش حضوری از سر گرفته شد.

اکنون بازگشت به آموزش مجازی، هرچند ممکن است به دلیل شرایط خاص ضروری باشد، اما نگرانی‌ها درباره کیفیت یادگیری را دوباره زنده کرده است.


کد خبر: 18415 - منبع خبر: tasnim.com


مطالب پیشنهادی