دوشنبه 20 تیر 1402
خبرنگار:
0
19
کد خبر: 16616
چاپ

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تنها راه نجات کشور را توجه به بخش تعاون دانست و گفت: اراده رئیس جمهور و دولت توجه جدی به تعاونی‌ها است.

وی با شاره به اینکه پایه و اساس اصلی توسعه کسب‌ و کارهای دانش‌بنیان، تعاون است و بخش مردمی اتاق تعاون باید فعال‌تر شود، اظهار داشت: آموزش فرهنگ تعاون از سنین کودکی، حلقه مفقوده توسعه‌ بخش تعاون است و امیدواریم با همکاری و عامل بیشتر بتوانیم گامی اساسی در جهت تقویت روحیه همکاری و کار جمعی برداریم.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شمار تعاونی‌های فعال در کشور را ۱٠۱ هزار تعاونی ذکر کرد و گفت: رویکرد دولت سیزدهم در مردمی‌سازی اقتصاد که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز قرار گرفته، بازخوانی و بررسی اسناد بالادستی بخش تعاون؛ به‌ویژه در حوزه سند توسعه تعاون است که این مهم اکنون در دستور کار قرار گرفته است.

مسکنی، با بیان اینکه اقتصاد تعاون، کارآمدترین الگوی حل مشکل اشتغال پایدار در کشور است، خاطرنشان کرد: در دولت مردمی سیزدهم، مردم محور اصلی اشتغال‌آفرینی هستند و برای تحقق این مهم از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد، مساجد، هیات‌های مذهبی و گروه‌های جهادی استفاده خواهد شد.

وی توسعه بخش تعاون در سطح استان‌ها، کاهش تصدی‌گری دولت، مردمی‌کردن اقتصاد و ایجاد اشتغال پایدار با الگوی تعاون را از رویکردهای اصلی معاونت امور تعاون عنوان کرد.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: سهم مازندران از یک میلیون شغل ایجاد شده در کشور ۵۳ هزار و ۷۰۰ شغل بود که مازندران توانست ۶۲ هزار شغل در یکسال گذشته ایجاد کند.

وی گفت: مازندران در بخش تعاونی‌ در کشوره جایگاه ویژه ای دارد و رتبه دوم کشور را بعد از تهران دارا می باشد.

باقری تصریح کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی، رونق کشاورزی و ظرفیت خاص زیرساختی، دریا، جنگل و گردشگری، مازندران استان پیشرو در حوزه تعاونی خواهد بود.

وی افزود در شرایط فعلی با توجه به ظرفیت مازندران همه باید تلاش کنیم تا سهم تعاونی‌ها در ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی بیشتر شود.

مدیرکل تعاون و کار اجتماعی مازندران گفت : با توجه به سند و برنامه ابلاغی ده ساله ۳۵ درصد سرمایه‌گذاری‌ها باید در حوزه تعاون انجام شود و ما برای تحقق این برنامه تلاش می کنیم.

وی بیان کرد: یکی از راهکارهای تحقق شعار سال، توجه بیشتر به رفع مشکلات فراروی واحدهای تولیدی و حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران است که به طور قطع برای تحقق این مهم تلاش می شود از تمام امکانات و ظرفیت های موجود به شکل مطلوب استفاده کرد.

وی افزود : از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.

وی ادامه داد : تعداد اعضای تعاونی‌های فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکت‌ها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونی‌های فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل می دهند.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت : دولت سیزدهم در حوزه مشاغل خانگی اهتمام بسیار جدی دارد و در سال جاری برای مازندران ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد.

علی اکبری مدیر اندیشکده سهام عدالت ضمن تقدیر و تشکر از حضور آقای مسکنی و اشاره به فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی اندیشکده گفت: با توجه به اینکه بیش از ۱۹ میلیون نفر از سهامداران سهام عدالت را کشاورزان تشکیل می دهند و با توجه به تحقیقاتی که در زمینه غذای سالم داشته ایم متاسفانه با سونامی سرطان مواجه هستیم و کشته شدگان در این بخش بیش از تلفات جنگ ۸ سال دفاع مقدس است، و در نتیجه در این تحقیقات موفق به تولید کود سالم شدیم که سم محصولات تولیدی حاصل از این کود تا حد امکان کاهش یافته و به صفر رسیده و ظرف مدت ۶ ماه می توان خاک را سم زدایی و سالم کرد.

علی اکبری با اشاره به آینده دنیای کسب و کارها گفت: طبق مطالعات و آینده پژوهی انجام شده به زودی شاهد اجرای مگاپروژه ای خواهیم بود که تحولی تاثیرگذار و عجیب در ذهن و ناخودآگاه مردم جهان و سبک زندگی، اعتقادات و کسب و کار آن ها ایجاد خواهد کرد و نسل جدیدی از اینترنت و مدیای تاثیرگذار را به مردم عرضه خواهد داشت. و قطع به یقین این تحول منجر به مرگ بسیاری از کسب کارها، متدهای آموزشی و فضاهای بورسی در دنیا خواهد شد و الگوی جدید و کاملا منحصر به فرد و مرکب از هوش های مصنوعی فوق پیشرفته، رباتهای جستوگر و سرورهای مجهز به ابر پردازشگرهای غیرقابل تصور را جایگزین خواهد کرد، و اندیشکده پلنی در مواجهه و مقابله با این پدیده نوظهور را به عنوان بهترین راهکار برای برون رفت از تهدیدهای احتمالی طراحی و در واحد آینده پژوهی خود تهدیدهای مذکور را تبدیل به فرصت نموده و با الگوریتمی کاملا بومی سازی شده در نظر دارد از فاز ابرپروژه زمین ایده آل در آینده ای نزدیک رونمایی نماید.

 

کد خبر: 16616 - منبع خبر: پیش نمایش قالب های شرکتی الو سی ام اس


مطالب پیشنهادی