1403/8/16
خبرنگار:
0
6719
کد خبر: 18263
چاپ

رئیس بنیاد ملی نخبگان بر این باور است که محصولات و دستاوردهای اقتصاد دانش‌بنیان و کارآفرینی باید به گونه‌ای باشد که مردم تأثیر آن را در زندگی روزمره خود احساس کنند. او توسعه کریدورهای علم و فناوری در استان‌ها را راهی مؤثر برای رسیدن به این هدف می‌داند.

حسین افشین، معاون علمی رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان، در آیین افتتاحیه دومین رویداد هوش مصنوعی اصفهان بر لزوم عبور از نگاه سنتی به علم تأکید کرد. وی بیان داشت که برای دستیابی به اقتدار علمی و فناوری، لازم است همه گرایش‌های فکری و علمی کنار هم قرار بگیرند و با هم‌افزایی، به ارتقای دانش و فناوری کشور کمک کنند.


افشین همچنین خواستار توسعه کریدور علم و فناوری در استان اصفهان و ورود آن به زندگی روزمره مردم شد و افزود: دستاوردهای اقتصاد دانش‌بنیان و کارآفرینی باید به شکلی ملموس در زندگی جامعه حس شود. وی باور دارد که گسترش کریدورهای علمی و فناورانه در استان‌ها نقشی اساسی در تحقق این هدف دارد.


معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت هوش مصنوعی، این فناوری را کلیدی برای آینده دانست و هشدار داد که عدم مدیریت درست آن می‌تواند موجب افزایش نابرابری در جامعه شود. وی تأکید کرد: «اگر همگام با پیشرفت هوش مصنوعی حرکت نکنیم، از مزایای آن بی‌بهره خواهیم ماند.»


او از شرکت‌ها، دانشجویان، و دانش‌آموزان خواست تا مستقل از برنامه‌های دولت، فعالیت خود را در عرصه هوش مصنوعی ادامه دهند و از این فناوری نهایت بهره را ببرند. افشین همچنین تصریح کرد که رویداد هوش مصنوعی اصفهان می‌تواند تصویری از آینده درخشان این شهر در عرصه علم و فناوری باشد و از عملکرد مثبت استاندار اصفهان در حوزه دانش‌بنیان ابراز خرسندی کرد.



کد خبر: 18263 - منبع خبر: isfahan.bmn.ir


مطالب پیشنهادی