1403/8/5
خبرنگار:
0
7099
کد خبر: 18221
چاپ

بیش از ۸۶ درصد از انتشار گازهای گلخانه‌ای کشور از بخش انرژی است و بیشترین سهم از انتشار گاز دی‌اکسید کربن را بخش نیروگاهی با ۳۲ درصد به خود اختصاص داده است.

 

در هفته‌های اخیر، جلسه‌ای مهم از مجمع تشخیص مصلحت نظام با تمرکز بر سیاست‌های توسعه دریامحور برگزار شد. این سیاست‌ها که اردیبهشت‌ماه امسال توسط دولت سیزدهم تصویب شدند، هدف‌شان توسعه پایدار و عدم تکرار خطاهای گذشته در مناطق ساحلی است. تاکید من در این جلسه بر ضرورت توجه به پیوست‌های محیط زیستی و اجتماعی با رویکرد واقع‌گرایانه بود.


همچنین، در روز جهانی مبارزه با تغییر اقلیم، درباره چالش‌های بزرگ اقلیمی ایران صحبت کردیم. با اینکه کشور ما یکی از ۱۰ کشور بزرگ تولیدکننده گازهای گلخانه‌ای است، نبود قانون جامع در حوزه تغییر اقلیم همچنان یکی از مشکلات نهادی محسوب می‌شود. با تدوین بند ت ماده ۲۲ قانون برنامه توسعه هفتم، گام‌های مهمی در راستای اقتصاد سبز و صنعت کم‌کربن برداشته خواهد شد.


هفته گذشته نیز جلسه‌ای برای هماهنگی حضور در کاپ ۲۹ با حضور سازمان‌های دولتی و بخش خصوصی برگزار کردیم و بر ضرورت تشکیل کمیته‌ای دائمی برای تغییر اقلیم تاکید شد.


در روز چهارشنبه هم، دیداری سازنده با سفیر ژاپن آقای «تسوکادا تاماکی» داشتیم و در آن بر همکاری‌های محیط زیستی دو کشور تاکید شد. به‌عنوان نشانی از دوستی و همکاری پایدار، از نهال زیتون «درخت دوستی و صلح» که هشت سال پیش توسط همسر نخست‌وزیر فقید ژاپن و خانم «معصومه ابتکار» در پردیسان کاشته شد، بازدید کردیم که حالا به درختی زیبا و تناور تبدیل شده است.

کد خبر: 18221 - منبع خبر: tasnimnews.com


مطالب پیشنهادی